Ivo Schefman (Co-founder Eyegle BV): “Wij zien dit netwerk en deze kennis als een flexibele uitbreiding van ons team.”

Kennis is een belangrijke randvoorwaarde voor innovatie en daarmee voor economische groei. Nieuwe producten, nieuwe diensten en nieuwe processen vereisen nieuwe kennis én onderzoek.

Volgens Ivo Schefman, co-founder van medical device start-up Eyegle bv, loop je bij het ontwikkelen van een medisch product tegen zeer specifieke vraagstukken aan. “Er zijn maar heel weinig mensen die antwoord kunnen geven op deze specifieke vragen. Toegang tot een netwerk zoals dat van Brightlands kan dan erg waardevol zijn. Wij zien dit netwerk en deze kennis als een flexibele uitbreiding van ons team. Een platform als whoknowswhat kan je project aardig versnellen. Sterker nog, als je hier geen gebruik van zou maken, loop je het risico het momentum in je bedrijf kwijt te raken en kan het innovatieproject weer even snel voorbij zijn, als het begonnen is.”

Whoknowswhat is een digitaal platform dat bedrijven in staat stelt om (innovatie)kennis op te sporen en met de juiste personen binnen de juiste kennisinstelling in contact te komen. Kosteloos, persoonlijk, snel en adequaat. Stel vandaag nog uw vraag op www.whoknowswhat.eu of volg whoknowswhat op LinkedIn om te zien hoe het bedrijfsleven profiteert van een duurzame samenwerking met kennisinstellingen.