Jan Zuidam (voorzitter LWV): “Whoknowswhat versterkt ondernemerschap en ondernemers”

Kennis is een belangrijke randvoorwaarde voor innovatie en daarmee voor economische groei. Nieuwe producten, nieuwe diensten en nieuwe processen vereisen nieuwe kennis én onderzoek.

Volgens Jan Zuidam, huidig voorzitter van de LWV en voormalig topman bij DSM, zijn er meerdere vormen van innovatie mogelijk. “Te denken valt aan bijvoorbeeld productinnovaties, sociale innovaties of business model innovaties. Maar over wat voor soort innovatie het ook gaat, het is essentieel om over voldoende kennis te beschikken en ik denk dat whoknowswhat er aan bijdraagt om deze kennisbasis te verbreden en dus ook om de innovatie te verbeteren”.

Whoknowswhat is een digitaal platform dat bedrijven in staat stelt om (innovatie)kennis op te sporen en met de juiste personen binnen de juiste kennisinstelling in contact te komen. Kosteloos, persoonlijk, snel en adequaat. Stel vandaag nog uw vraag op www.whoknowswhat.eu of volg whoknowswhat op LinkedIn om te zien hoe het bedrijfsleven profiteert van een duurzame samenwerking met kennisinstellingen.