Video verslag van het eerste kennismakelaars evenement georganiseerd door WhoKnowsWhat bij Hogeschool Zuyd en mede mogelijk gemaakt door Limburg Connect

Kennis is een belangrijke randvoorwaarde voor innovatie en daarmee voor economische groei. Nieuwe producten, nieuwe diensten en nieuwe processen vereisen nieuwe kennis én onderzoek.

Whoknowswhat is een digitaal platform dat bedrijven in staat stelt om (innovatie)kennis op te sporen en met de juiste personen binnen de juiste kennisinstelling in contact te komen. Om de match tussen bedrijf en kennis te maken maakt whoknowswhat gebruik van kennismakelaars. Mensen die in hun kennisinstelling beschikken over een groot netwerk en precies weten, of voor u uitzoeken, waar en bij wie u moet zijn. Wordt de juiste expert gevonden, dan worden beide partijen kosteloos in contact gebracht. Loopt de zoektocht naar de juiste expert onverhoopt spaak, dan verwijst de kennismakelaar door naar een collega-makelaar. Uitgangspunt: de kennismakelaar helpt u altijd verder. Kosteloos, persoonlijk, snel en adequaat.

22 april jongstleden organiseerde whoknowswhat een eerste evenement specifiek voor kennismakelaars bij één van de de founding partners van whoknowswhat, Hogeschool Zuyd. Mede dankzij ondersteuning van Limburg Connect is de dag een mooie kick-off gebleken voor de community van kennismakelaars. Het doel is om deze community simultaan met het platform whoknowswhat te laten groeien en op deze manier kennisdeling tussen kennisinstellingen en bedrijfsleven verder uit te nutten.

Bent u ook benieuwd naar wat whoknowswhat voor uw bedrijf, innovatieproces of uitdaging kan betekenen? Stel vandaag nog uw vraag op www.whoknowswhat.eu of volg whoknowswhat op LinkedIn om te zien hoe het bedrijfsleven profiteert van een duurzame samenwerking met kennisinstellingen.